You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2024 Yaz Düğünü Organizasyonu

Düğün için yaz ayları en çok tercih edilen zamandır. Teknede düğün yaz aylarında bir başka güzel olur. Muhteşem deniz manzarası eşliğinde birbirinden lezzetli yemekler yiyebilir ve sonra dans pistinde istediğiniz kadar eğlenebilirsiniz.

Yaz aylarında karada düğün salonlarında boğucu bir havada düğün yapmak yerine açık havada Boğaz turu yaparak mutluluğa adım atabilirsiniz. Yaz olmasına rağmen bir hava durumu sürprizi yaşamamak için muhakkak istediğiniz tarihte hava durumunu kontrol edin.

Birçok farklı firma olduğu için alanında profesyonel bir firma ile çalışmanız önemlidir. Düğün menüleri için de özel aşçı hazırlar ve düğünden önce tadım yaparak menüde istediğiniz değişikleri yapabilirsiniz.

Teknede Yaz Düğünü

Teknede yaz düğünü nasıl olur derseniz ilk olarak konseptinizin yat ile uyumlu olması gerekir. Boğaz manzaralı olacağı için dilerseniz beyaz, gri, mavi renklerde süslemeler düşünebilirsiniz. Bu şekilde bütünlük sağlanmış olur.

Deniz yıldızı, balık figürleri de konsepte katkı sağlayabilir. Eğer deniz temalı yapacaksanız davetiyelerinize de bu konsepte göre hazırlatabilirsiniz. Organizasyonla her şey dahil olarak anlaştıysanız davetiyeden düğün pastasına kadar onlar hazırlar.

Bu sayede siz sadece kendi hazırlığınıza odaklanabilirsiniz. Teknede ayrıca gelin odası bulunur. Erkek ve kadın misafirler için de ayrı giyinme odaları vardır. Yine erkekler ve kadınlar için ayrı tuvalet bulunur. Teknede mescit de vardır ve her şey hazırdır.

Tekne Düğününde Ne Giyilir Kadın?

Teknede düğün yapılacağı zaman ortama uygun kıyafetler seçmek gerekir. Kadın misafirler özellikle ayakkabı konusunda dikkatli olmalıdır. Yüksek ve ince topuklar hareket halindeki teknede sizi rahatsız eder. Bu sebeple kalın topuklar ya da düz tabanlı ayakkabı daha uygundur.

Uçuşan etekler de yaz mevsimi olmasına rağmen deniz esintisinde sizi rahatsız edebilir. Dar kesim elbiseler tekneye daha uygun olur. Makyajınızı da konsepte uygun ferah tonlarda yapabilirsiniz. Teknede kadınlar için giyinme odası olduğundan özel kıyafetinizi tekneye gelince giyebilirsiniz. Bu sayede gelirken elbiseniz de yıpranmamış olur. Düğün için her detay önceden hazırlandığından hem çift hem de misafirler tekneye geldiğinde her şey hazır olur.

Tekne Düğününde Ne Giyilir Erkek?

Teknede düğün olacağı zaman erkeklere ait giyinme odası olur. Günlük kıyafetlerinizle gelerek sonrasında düğün için hazırladığınız kıyafeti giyebilirsiniz. Bu şekilde her şey pürüzsüz şekilde olur.

Erkekler takım elbise tercih edebilir ya da daha spor bir giysi düşünüyorsanız pantolon ve gömlek takımı giyebilirsiniz. Ayakkabının tabanı kayar olmamalıdır. Tekne zemini düz olduğundan kayma gibi durumlar yaşayabilirsiniz.

Teknede her şey gelin ve damadın isteğine göre yapılır. Daha önceden prova yapılacağından her şey kusursuz şekilde ilerler. Stressiz ve kusursuz bir düğün ile yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Tarih belirlemek için iletişime geçerek bilgi almanız yeterli olur.

 

2024 Yaz Düğünü Organizasyonu

BTA Organizasyon Teknesi

BTA Organizasyon Teknesi ile Düğün, Nişan, İş Yemeği Organizasyonları ile Hizmetinizdeyiz.